Hvetlanda GIF vit

Referat

Referat: Bäckseda IF vit - Hvetlanda GIF vit

Höstens första derby på den gröna mattan på Paradisvallen mot Hvetlanda Gif. Sommarväder och bra med publik denna lördag.
Första perioden började lite trevande med en hel del felpass. Kanske en smula nervositet hos våra svarta Bäckseda killar? Ställningskrig i första och 0-0.
Andra perioden började spelet bli bättre, men det var bortalaget som tog ledningen med 1-0, men Biffarna kvitterade nästan omgående. 1-1 efter andra.
Tredje perioden så var hemmalaget inne i matchen på allvar.
Tog ledningen efter fina kombinationer, likt vi tränar på i veckorna, kortpassningar, och lång kross ut på kanten, och inspel snett inåt bakåt! Snyggt.
När sen Bäckseda utökade till 3-1 kändes det som segern var nära. Gif hade några avslut utifrån som gick tät utanför eller våran målvakt tog hand om.
Bra kämparinsatts idag från alla 12 lirare!